WOW Server | EVOWOW Official WOW Server Website
WOW Server

Новини Новини

Хо Хо Хо

Весели празници


Хо Хо Хо
Здравейте отново скъпи приятели.
Отдавна не бях публикувал новина на нашата страница. Въпреки, че много пъти започвах, все не ми останаваше време да довърша...
 
Сега обаче, бих искал да напиша няколко неща, който по един или друг начин интересува потребителите, които играят тук.
Измина една трудна година, поне за мен. Изгубихме форума си за доста дълъг период (благодарение на служителите на ДАНС) и искрено се надявам да ми го върнат до края на февруари месец 2015. Тогава ще навърши една година. Ако ли не, ще пусна изцяло нов, въпреки, че си искам стария с всичките теми в него...
 
Една от новините, които бих искал да споделя е следната: EVOWOW Server за сега ще задържи версията си на WOTLK.
Знам, че много от вас милеят и ме натискат да преминем на по-висока версия и т.н., но както много от вас знаят, аз много държа на стабилността на играта. /Мразя крашовете/
 
По последни данни емулатора, който ползваме "пенсионира" разработките си по WOTLK, което не означава, че емулатора няма да работи разбира се.
Това решение обаче отваря врата за нещо ново и то е следното: От Ноември месец някъде, TrinityCore започнаха работа по преработката и изграждането на ядро за WoD - Warlords of Draenor.
Това е голям скок, прескачайки World of Warcraft: Cataclysm и World of Warcraft: Mists of Pandaria, но според дискусиите в форума им и IRC, се оказа най-правилното решение. Не съм голям специалист относно механиките, които се ползват в WoD, но според това, корто прочетох и разбрах, те са коренно различни от тези в Cataclysm и Pandaria, да не говорим за WOTLK. За това е и този скок.
 
Така, че... това е предизвестие. Предизвестие, че следващият пач, на който EVOWOW ще бъде мигриран е World of Warcraft: Warlords of Draenor.
Бих искал да успокоя и тези, които мислят, че двата пача World of Warcraft: Cataclysm и World of Warcraft: Mists of Pandaria няма да ги има в играта - това не е така. Тези два пача ще са си в играта, и ще се работи по тях, както и сега се фиксват неща от Classic или World of Warcraft: Burning Crusade. Минаването на WoD няма да е лесно разбира се и няма да стане от днес за утре - това си го избийте от главите ;)
 
Според очакванията на TrinityCore се очаква Aalfa версия на ядрото до няколко месеца. Това не означава, че ще работи както трябва - означава, че основните механики ще функционират (движение, на героя, бутони, меюта, някой магии, зоните ще са достъпни... такива неща). Разбира се всичко ще е бъгаво и нестабилно, както при всеки подобен ъпгрейд.
 
Някои хора може би си спомнят минаването ни от World of Warcraft: Burning Crusade към World of Warcraft: Wrath of the Lich King - OMG пълна лудница.
Аз обаче предполагам, че работещо ядро за WoD, ще отнеме повече време. Преди два дни получих покана да играя безплатно за 10 дни на последния пач в Blizzard и снощи влязох да играя за около час-два. Не съм оглеждал всички неща, понеже те са толкова много, че няма да ми остане време за самата игра и започнах поредицата от куестове, която ми беше дадена веднага след като влязох. Забелязах нещо ново спрямо Pandaria - кръвта и маната ми вече не бяха 200 000-300 000, а беше около 35 000 - 45 000. Нямам кой знае какви предмети, но все пак, безумието от 600 000 HP е премахнато! Другото, което забелязах беше механиката на куестовете и почти на всеки втори куест има кратка видео сценка - не като трейлърите, а от самата игра. Не съм огледал подробно всичко, понеже имах други неща да свърша, но общо взето играта е придобила по-нормален вид (на пръв поглед). Ако ми остане повече време по празниците, ще добавя още впечатления.
 
Относно промените по нашият сървър:
През изминалата година, wow сървърът ни претърпя много маловажни и няколко важни подобрения. Маловажните са много и за това няма да ги споменавам.
Имаме нов Auctionhouse Bot. Вече продава доста повече неща, някои от които на доста ниска цена ;)
Halls of Reflection е напълно функциониращ.
Нова anti-cheat система, с СМС известяване ;)
Опция за съживяване срещу вотинг точки.
Възможност да търсите 2 различни ресурса - например билки и мини едновременно.
Беше раздадено злато на стойност: 7 072 000 gold.
Разработвам нов модул за страницата, чрез който ще можете да ресетвате инстанциите в които искате да влезете пак преди да е изтекъл таймерът.
 
Последната новина:
От днес започва нашата коледна промоция.
Всички начини за получаване на вотинг или дарителски точки, ще бъде със 100% бонус. (х2). Промоцията ще е валидна до 5-ти януари 2015 г.
 
Накрая бих искам да Ви пожелая:
Всички да сте здрави.
Щастието винаги да изпълва душата Ви.
Упоритостта да е ваш другар във всяко начинание.
Усмивката да не слиза от лицата Ви, въпреки трудностите, които срещате.
Късметът да Ви спохожда, точно когато имате нужда от него.
Любовта да топли сърцето Ви.
 
Весели празници.
П.

Честита нова 2014-та година

Весели празници


Честита нова 2014-та година

Отмина още една геймърска година. Година изпълнена с приключения, трудности и чудесни забавления.

Нека бъдем толерантни към нея и я изпратим заедно с всички негативи и запазим всичко весело в спомените си.

Пожелавам Ви най-вече здраве и щастие, независимо в каква форма/дърво на талантите се чувствате комфортно. Нека бъговете не Ви сполетяват и roll-а да е вечно ваш, нека wipo-вете станат мит, а босовете ежедневни кръводарители. Гидията ви да е безчет и хонъра да е винаги в излишък.

Успех в битките, било в играта или извън нея.

Какво ново?

Добавени нововъведения


Какво ново?

Напоследък в wow server-а ни бяха направени няколко промени и нововъведения. Някои вече са се информирали добре, чрез нашите форуми и са се запознали с всички тези неща. Лично аз исках нещата да преминат няколко тестови дни за да проверя дали всичко е в норми и няма бъгове.

Основните промени са тези, че променихме XP Rate на сървъра от х15 на х1, което значи че опита, който получавате е такъв какъвто е в официалните сървъри на Blizzard. Тази промяна според мен изплаши доста новодошли играчи, които по една или друга причина не харесват leveling-а.

С промяната на XP Rate на сървъра, дойде и идеята ми за реферал система (система за покани и взаимни награди). Тази система вече е факт и фунционира на сайта ни. Реферал Системата е доста разширена и има за цел да създаде нови контакти между потребителите, да помогне за левелинг-а на новите потребители и да даде бонус награди на всеки, който я ползва.

За да се запознаете по-добре с реферал системата можете да прочетете тази статия: Обща информация за wow referral системата

Както и подозирах, вече имаме няколко дискусии за това, че много от потребителите искат да върнем стария XP rate на wow server-а ни. За това ми дойте друга идея, която все още не е пусната, но ще бъде добавена на следващият ъпдейт на сайта ни.

Идеята ми е за Custom XP Rate. Какво имам предвид:

Всеки потребителски профил, да може да смени XP Rate на един от героите си. Разбира се в рамките на разумното ( от х1 до х20 ).

Промяната ще бъде достъпна през сайта, след като се логнете в профила си.
Опцията ще се задава само веднъж и ще е необратима. Всички други герои в профилът Ви, ще си си останат с XP rate х1.
Използването на опцията Custom XP Rate обаче, ще Ви дисквалифицира от реферал системата.

Няма да можете да сте нечий студент.
Няма да можете да получавате leveling наградите на всеки 10-то ниво.
Няма да получите награда за дипломирането си.

Разбира се, след като покриете изискванията за дипломиране, ще можете да използвате поканите и да бъдете нечий учител.

Диапазона на XP rate ще бъде от 1 до 20, може и повече не съм решил на 100%.


EVOWOW Private Wow Server

LevelUP Турнир

EVOWOW LevelUP Състезание


LevelUP Турнир

Здравейте скъпи фенове на играта World of Warcraft.

Имамe удоволствието да Ви информирамe, че от 15.10.2013 г. в сървърът ще се организира LevelUP турнир (кой ще достигне 80-то ниво най-бързо).

„Телекомуникационна Компания Варна” е вече наш партньор.

Компнията ще осигури награди за първите трима достигнали до 80-то ниво, стартирали играта след 15.10.2013г. Също така награди ще осигури и магазин „Пулсар”.

 

Ето и какви са те:

 I-вият достигнал 80-то ниво печели три месеца безплатен Интернет от „Телекомуникационна Компания Варна”, предметна награда и 10 dpoints.

II-рият достигнал 80-то ниво печели два месеца безплатен Интернет от „Телекомуникационна Компания Варна”, предметна награда и 10 dpoints.

III-тият достигнал 80-то ниво печели  месец безплатен Интернет от „Телекомуникационна Компания Варна”, предметна награда и 10 dpoints.

От посочените награди могат да се възползват само клиенти на „Телекомуникационна Компания Варна”. За останалите успешно достигнали 80-то ниво компанията ще раздаде 10 талона за безплатен WI-FI достъп в рамките на цяла Варна. Компанията разполага с над 3000 WI-FIточки обхващащи над 88% от града. Ежемесечно техният брой се увеличава.

Прочети правилата за игра. Изтегли играта.

Забежелка: За да изтеглите играта Ви е необходим Torrent Client (utorrent, bitcomet, etc...)

Моят съвет към всички новодошли е да разгледат страницата ни с Често задавани въпроси за да се ориентират по-лесно в самата игра и да се запознаят с функционалностите на уеб-сайта ни.

За да участвате в турнира, героят Ви трябва да е създаден след: 2013.10.14 - 23:59:59 ч.

Пожелавам успех на всички участници в турнира.

EVOWOW Server Team.

Dungeon Master

Wow Server Event

Здравейте отново wow маняци.

Тази седмица явно ще е пълна с изненади понеже вече имам още една за Вас. Какво вече знаете,untaught създаде няколко различни забавления от този характер, като Jump Event I, Jump Event II и Rocket Event. Имам удоволствието да Ви представя още едно негово творение.

Dungeon Master Event

Evowow Dungeon Master

В този евент знанията Ви за Wotlk Dungeons няма да са достатъчни. Ще върнем часовника назад и на много от Вас ще им се наложи да посетят места, където до сега не са стъпвали, въпреки че са 80-то ниво. Евента ще бъде организиран със задачи(quests), които всеки от вас може да започне от главната си столица (Stormwind или Orgrimmar) а всяка от тях ще води до друга по-трудна от предишната. Основната цел ще бъде преминаването през много босове и инстанции, убиването на стотици противници и използването на тактики, които или сте забравили, или никога не сте чували.

Dungeon Master Event ще започне в 20.00 ч. на 18 август и ще завърши в същия час на 21 август.

Оооо, разбира се, че ще има награди за най-добрите, без това на къде.

EVOWOW Dungeon Master Event Rewards

Unhatched Mr. Chilly Scorched Stone Spectral Tiger Cub Red Dragon Orb Green Dragon Orb Turtle Egg (Loggerhead)
 

Допълнително всеки завършил евента

ще бъде възнаграден допълнително с:

20 Emblem of Frost и Mark of Sanctification в зависимост от класа си.

 

Emblem of Frost

Mark of Sanctification

С тази добра новина бих искал да уведомя всички наши потребители, че тази нощ след 00ч. ще има кратка профилактика. Играта ще бъде спряна някъде след 1.00ч и ще бъде пусната отново след около час. Предварително благодаря за търпението.