Какво знаем за Пандарените | EVOWOW Official WOW Server Website
Какво знаем за Пандарените

Цялата статия Цялата статия

Какво знаем за Пандарените

Настояща информация


Какво знаем за Пандарените

Показани на Близкон 2011, Пандарените ще бъдат представени в най-новия експанжън на World of Warcraft: Mists of Pandaria. Обвити в легенда, пандарените рядко се срещат извън красивия и проспериращ техен свят. Някои пандарени, обхванати от това, което наричаме страст към пътуване, наистина решават да се осмелят да напуснат мъглите на техния свят и да пътуват през Азерот. Това са тези смели пътешественици, които приключенците са имали удоволствието да срещнат в Азерот, като най-известните от тях са легендарните създатели на бира сред пандарените.

Докато мнозина са развълнувани от появата на тази нова раса, други не харесват много цялостната идея. Войната между привържениците и противниците продължава - и е горчива. Фактът, че пандарените ще бъдат първата раса, която ще се играе както от Алианса, така и от Ордата, е допринесъл за продължаването на борбата. Дали публикуването на експанжъна и възможността да играем тази раса ще промени умовете на хората, остава да разберем.

Историята на пандарените в WoW


Расата на пандарените е една от най-старите раси в света на Азерот. Среща се още от преди Голямото Разцепление. Тогава пандарените са били роби на раса, която наричаме Могу. Тъмният период на историята приключва за пандарените с успешно въстание, което комбинира всички усилия на пандарените: дипломатичност, упоритост и уникален боен стил, който не се среща при други раси (бележка: Kung-fu panda… ???)

След Разцеплението на света, докато демони и други мрачни същества заплашвали съществуването на Азерот и Смъртните раси, последният Император на пандарените открива начин, за да предпази земята от опустошение. Като резултат светът на пандарените е обвит от мъгли за 10 000 години. Независимо от добрите намерения, действията на Императора оставят расата смутена и може би неспособна да се възстанови.

Благодарение на собствената си изолация от света и колебливостта да напуснат своята си земя, расата на пандарените се превръща в легенда. Но независимо от страховете, някои пандарени наистина се осмеляват да напуснат мъглите. Тези смели души са единствената връзка на пандарените с останалия свят и единственото доказателство, че расата съществува.

Стартовата зона на пандарените


Докато повечето от пандарените рядко изпитват нужда да пътуват отвъд мъглите, които обкръжават континента им, винаги има такива, които вървят срещу течението. Тези пандарени са обхванати от страст към пътуване, която ги принуждава да изследват и разглеждат света. Тези малцина, които наистина искат да пътуват в света, трябва да потърсят гигантската костенурка Шен-зин Су. Известна още като Бродещия остров, Шен-зин Су пътува през океаните на Азерот и именно от тук играчите на WoW ще започнат своето пътешествие.

След като научат произхода и основите на тази раса, играчите ще прекарат нивата от 1 до 10 тук. До 10-то ниво всички пандарени са неутрални, но както всички хубави неща, и това нещо има край. Тези пандарени, които достигнат 10-то ниво, ще трябва да изоставят неутралния си статут и ще трябва да се съюзят или с Ордата, или с Алианса.

Расови способности и магии


Пандарените, както и всички останали раси, имат уникални способности и магии. Тези способности отразяват цялостната природа и личност на расата и поради този факт расовите способности на пандарените са забавен микс от капризи и полезни неща.

Ето кои са расовите способности и магии:

Epicurean

Epicurean

повишава stat-ползите от храната, която изяжда пандарена, със 100%

Gourmand

Gourmand

15+ към готварските умения

Inner Peace

Inner Peace

Два пъти по-висок експириънс при статус Rested

Bouncy

Bouncy

намалява демиджа при падане от високо с 50%

Quivering Pain

Quaking Palm

Позволява на пандарените да поставят врага си в състояние на сън за 3 секунди.

Възможни Класове

Hunter, Mage, Monk , Priest, Rogue, Shaman, Warrior

Както сами виждате, повечето от класовете ще бъдат достъпни за пандарените. Има само четири класа, които остават недостъпни: Warlock, Druid, Paladin, Death Knight.

Pandaren Racial Mount


За съжаление към момента не знаем много за това какъв ще е маунтът на пандарените. Наскоро беше обявено, че ще има якове, но дали това са расовите маунтове на пандарените, това остава още неизвестно. Сред спекулативните възможности маунтът на пандарена може да е: як, костенурка, дори неща от сорта на китайските дракони.


EVOWOW News