WOW Server | EVOWOW Official WOW Server Website
WOW Server

Новини Новини

Най-красив Wow Герой

Резултатите от евента за най-красив герой в сървъра ни.


Най-красив Wow Герой

World of Warcraft обикновенно не е особенно красиво място. Войната и битките между Horde и Alliance предшестващи нейния смисъл, създават доста страшни картини, които са пълна противоположност на това състезание. В повечето случаи играта в Wow сървъра е мрачна, зловеща и страшна. Безброй убити, страховити PVP противници, зони ухаещи на смърт, полета от трупове и останки от кости. Кой да предположи, че в този абсурден свят, съществува и малко красота.

Завърши евента на Evowow за най-красив герой в играта. Надявам се, че не съм изострил търпението Ви с избора си, но исках да отделя повече време през почивните дни за да прегледам внимателно всички снимки на кандидатите.

На практика, изборът беше доста труден за мен, понеже нямаше с кого да се посъветвам. Но речено сторено. Обещах сам да взема решение относно победителите за да няма сърдити и недоволни (въпреки, че пак ще има такива).

Надявам се няма да ме обвинявате, че съм избрал повече играчи от страната на Horde - това е вярно, но разгледайте и броя на участници от страна на Alliance, а и все пак наградите са три ;)

Постарах са бъда максимално обективен.

Първо място от конкурса The Most Beautiful Wow Player

Elly - Blood Elf Warlock


 

 

Wow Player Frozen

Второ място от конкурса The Most Beautiful Wow Player

Frozen - Human Warrior


 

 

Wow player Farfan

Трето място от конкурса The Most Beautiful Wow Player

Farfan - Blood Elf Paladin

 

 

Първо място получава 10 dp.

Второ място получава 5 dp.

Трето място получава 2 dp.

Както вече споменах, избора ми беше труден. За това реших да добавя една утешителна награда от по 1 dp за тези, които не успяха да се доберат до първите три места и все пак харесвам снимките с които участват.

Утешителна награда получават:

Wow Player Travel Wow Player Alera Wow Player Meredit

Wow Player Winlight Wow Player Soulcalibur Wow Player Begimani

Wow Player BloodprinceWow Player Blodpower Wow player Sapphiron

Всеки един от наградените вече може да се възползва от наградата си.


EVOWOW.COM Private Wow Server Admin

Промоция на DP и VP

EVOWOW Промоция


Промоция на DP и VP

Тъй като все още не съм решил какви да са новогодишните подаръци, бих искал да уведомя всички наши потребители, че от днес стартира 50% бонус промоция за дарителски и вотинг точки.

За да бъда по ясно разбран, ще дам по-подробно обяснение.

За всяка закупена дарителска точка, ще получавате още една. Или ако използвате опцията за закупуване на две точки, ще получавате по четири.

Относно вотинг точките

Всички сайтове в които можете да гласувате, вече ще дават по две точки за всеки сайт.

Промоцията е валидна до започването на 2013 година.

Също така, бих искал да пожелая на всички наши потребители, чудесно изкарване на коледните и новогодишни празници. Пожелавам Ви здраве, щастите, успехи в начинанията.

Допълнителните новогодишни награди, ще бъдат изпратени до наградените чрез e-mail в самата игра и няма да бъдат обявени официално.


Евент: PVP клас лидер

По желание на няколко потребители и идеята на dobermana, На 08.09.2012 г. ще бъде организиран PVP клас лидер евент.

Ето и пълната информация относно как ще се проведе евента и какви са неговите правила/условия.

Pvp клас лидер

1. кръг - 2 от 3 спечелени дуела. Дуелите се правят без никакви итеми. Играчите могат да използват единствено стън магиите си ( без fear ). На всеки спечелен двубой се присъждат по 4 точки. Максималния брой събран точки е 8. Двубоите ще са с продължителност 1 минута всеки. Човекът умрял през това време губи. Ако няма умрели след изтичането на това време се гледа човекът с по - малко кръв от другия - съответно губи.

2. кръг - 2 от 3 спечелени дуела. Дуелите се правят с offsет итеми  и оръжието САМО. Играчите могат да използват единствено стън магиите си ( без fear ). На всеки спечелен двубой се присъждат по 2 точки. Максималния брой събран точки е 4. Двубоите ще са с продължителност 1 минута всеки. Човекът умрял през това време губи. Ако няма умрели след изтичането на това време се гледа човекът с по - малко кръв от другия - съответно губи.

3. кръг - 2 от 3 спечелени дуела. Дуелите се правят с всички налични итеми, с които играете + тринкети. Може да се използват всички магии и комбинации. На всеки спечелен двубой се присъжда по 1 точка. Максималният събран брой точки е 2. Двубоите са с продължителност 1 минута или до смърт на единия от играчите.

4. кръг Healers

1  рунд heal vs dps - в рамките на една минута ще се проведе такъв двубой. Дпс героя има право да използва всички магии. Ако хеал играча не умре в рамките на тази 1 минута се гледа на колко кръв е останал ( ако има равен резултат или пълна кръв на хеал играча се гледа хеалинг метъра ).
2 рунд - heal vs 2 dps - Двата дпс играча НЕ трябва да са в парти. Също така преди началото на дуела трябва се изясни дали ще ползват само silience или стън. Двата дпс играча ще могат да носят само ofset дрехите си. Всички петове са забранени през този кръг. Двата дпс играча ще се избират по преценка на човека организиращ евента ( чрез жребий, класиране по класовете, ролване в райд група или др. начин ). Ако има равен резултат или пълна кръв на хеал играча се гледа хеалинг метъра.
3 рунд - heal ft. dps vs 2 dps - тук двамата дпс играчи имат право да бият само и единствено дпс играча от отбора на хеал играча. Време за битка пак 1 минута. След края на тази минута се записва кръвта, на която е останал партньора на хеал играча ( ако има равен резултат или пълна кръв на дпс играча се гледа хеалинг метъра )

Забранени са използването на колби, инженерство и други помощни средства

Забранено е сменянето на талантите преди началото на евента, за да не стане като предишния подобен

При записване трябва да покажете снимки на талантите, с които играете по принцип. Ако някой се появи на евента с таланти различни от тези, с които се е писал отпада

Наградите за евента са следните:
1 място - 30 000 хонор, 300 арена точки и 5 DP
2 място - 15 000 хонор, 150 арена точки
3 място - 5 000 хонор

Двубоите за меле класовете ще се провеждат на Гурубаши арена. Ако кастерите и хеал класовете поискат на друго място ще се отвори анкета за това

Целта на евента е да покажете умения без итемите, които имате

Можете да се запишете за евента тук: Тема за записване за PvP евента на 08. 09.2012г.

XP Промоция

Качете бързо 80-то ниво


XP Промоция

Ооо да, промоция. И то каква.

От както сме започнали да правим подобни временни увеличения на XP-то, винаги промоцията е била увеличена до х10. Този път промоцията ще бъде дори х15 ;)

За тези, които не знаят какво означава това: По време на промоция, героят на който трупате нива започва да ги качва много по-бързо от нормално.

Също така искам да Ви информирам, че в събота 30 юни 2012 г. в гр. Велико Търново ще си направим среща на сървъра (мисля че тази се води втората). Всеки желаещ да дойде, може да се чувства поканен. Забранено е носенето на брадви, ножове, мечове, магически пръчки, бухалки и др. оръжия (Броните може да си ги носите, не възразявам ;)

Повече за събирането може да прочетете в нашите форуми:

Събиране във Велико Търново на 30Юни от 14:00

Ако имате въпроси относно събирането - четете и пишете в форума.

Поздрави.

Системна профилактика

Обновяване по EVOWOW


Системна профилактика

Както вече знаете, от време на време е необходимо да спираме всички работещи неща и да направим кратка или по-продължителна профилактика. Това е необходимо за да бъде сървъра в добро състояние и всички нови неща да са добавени.

При тази процедура, играта и всички услуги на сайта ще бъдат спрени за една нощ. В случая спирането ще бъде на 9-ти юни около 1 часа сутринта (Петък срещу Събота - 8-ми срещу 9-ти) и ще продължи няколко часа.

Ще се извърши подновяване на OS-а на единия от сървърите, както и подновяване на ядрото и ДБ-то на игралния сървър.

Повече информация за това какви обновления се добавят по играта, можете да видите на следния адрес:Trinity Core

Ако по време на профилактиката нямате какво да правите, можете да се разходите из нашите форуми.

Поздрави.