LevelUP Турнир | EVOWOW Official WOW Server Website
LevelUP Турнир

Цялата статия Цялата статия

LevelUP Турнир

EVOWOW LevelUP Състезание


LevelUP Турнир

Здравейте скъпи фенове на играта World of Warcraft.

Имамe удоволствието да Ви информирамe, че от 15.10.2013 г. в сървърът ще се организира LevelUP турнир (кой ще достигне 80-то ниво най-бързо).

„Телекомуникационна Компания Варна” е вече наш партньор.

Компнията ще осигури награди за първите трима достигнали до 80-то ниво, стартирали играта след 15.10.2013г. Също така награди ще осигури и магазин „Пулсар”.

 

Ето и какви са те:

 I-вият достигнал 80-то ниво печели три месеца безплатен Интернет от „Телекомуникационна Компания Варна”, предметна награда и 10 dpoints.

II-рият достигнал 80-то ниво печели два месеца безплатен Интернет от „Телекомуникационна Компания Варна”, предметна награда и 10 dpoints.

III-тият достигнал 80-то ниво печели  месец безплатен Интернет от „Телекомуникационна Компания Варна”, предметна награда и 10 dpoints.

От посочените награди могат да се възползват само клиенти на „Телекомуникационна Компания Варна”. За останалите успешно достигнали 80-то ниво компанията ще раздаде 10 талона за безплатен WI-FI достъп в рамките на цяла Варна. Компанията разполага с над 3000 WI-FIточки обхващащи над 88% от града. Ежемесечно техният брой се увеличава.

Прочети правилата за игра. Изтегли играта.

Забежелка: За да изтеглите играта Ви е необходим Torrent Client (utorrent, bitcomet, etc...)

Моят съвет към всички новодошли е да разгледат страницата ни с Често задавани въпроси за да се ориентират по-лесно в самата игра и да се запознаят с функционалностите на уеб-сайта ни.

За да участвате в турнира, героят Ви трябва да е създаден след: 2013.10.14 - 23:59:59 ч.

Пожелавам успех на всички участници в турнира.

EVOWOW Server Team.


EVOWOW News