WOW Server | EVOWOW Official WOW Server Website
WOW Server

Новини Новини

Скорошни промени.

Промени по EVOWOW


Скорошни промени.

И така де, промоцията от x10 exp. завърши. Поздравления за тези които успяха да вдигнат 1-2 или повече герои през тази промоция.

Следващата отново ще бъде изненада, както е било винаги до сега.

Напоследък, направих няколко промени по цялата функционалност на EVOWOW.

1. Мислех да обединя world чата на Horde и Alliance, но се отказах понеже дразгите ставаха публично. За това направих да може да се разбирате на whisper или на /s

2. От преди 2 дни е намален Cut-а на Auction-а с около 80%, също така може да търгувате предмети с ответната фракция без да ходите до специализираните AH.

3. Като за десерт, добавих нова система за SMS дарения, чрез която може да получавате дарителски точки, с които същевременно да се възползвате от услугите и магазина на сайта. Системата функционира на 100% и е напълно автоматизирана.

4. Цените в магазина са драстично намалени (3-4 пъти по-ниски) и са добавени много нови предмети.

Ще използвам тази новина и за нещо друго:

Моля всички потребители, които ползват синоними на realm адреса ни(wow.evo.bg/wow.alein.org etc...) да използват само официалния: logon.evowow.com за да няма странични ефекти, като невъзможност за влизане.

Пожелавам Ви приятни моменти в evowow.com

Промоция x10

Екпириенса в сървъра е увеличен на x10 но докога?


Промоция x10

Докато правех ъпдейт на сървъра тази нощ, се подсетих, че скоро не съм ви радвал с нашата промоция.

За това, от днес сървъра е с промоционални рейтове x10 за Quests, x5 за Kills и x3 за Explore.

При повечето такива промоции, забелязвам изключеително увеличение на cheater-и в играта(измамници, летящи хонландци, бързоноги и др.).

На много от тях обаче не им е ясно, че от около 3 месеца насам имаме интегрирана система за разпознаването на подобни индивиди и автоматичното им репортване до ГМ.

Така че моят съвет е да се въздържате от подобни изпълнения като цяло, за да не попълните бан списъка на сървъра ни ;)

Също така искам да се извиня за временното си отсъствие. Имах доста работа по обновяването на друг мой проект.

Поздрави.

аlein

FBI RAID

Федерални агенти Raid-ваха


FBI RAID

Федерални агенти Raid-ваха апартамент по подозрение в Gold Farming
Обикновенно когато имам предвид World of Warcraft, думата RAID ме навява на мисълта Blackwing Descent Райд или пречукването на Lich King-а.

Не правете никога подобни размишления ако се намирате в USA защото техните закони позволяват разбиването на врати за подобни действия ;)

Поради този закон, двама студенти от университета в Мичигън вече гледат на нещата по друг начин.

В апартаментът на Ан Арбър нахлули агенти на ФБР по подозрение "Продажбата на виртуална валута, която хората използват в самата игра World of Warcraft". За тези които не са наясно с езика на wow това е (събиране на злато в играта и продаванеото му за истински пари).

Двамата студенти опитали да обяснят на агентите, че са хванали не тези които трябва, защото нито един от двамата дори не играе WOW! хаха

Но защо изобщо на някой трябва да му пука за това? Обикновенно когато се заговори в някоя компания за златото в играта обикновенно отговора е "пич това е само wow злато".

Като за начало, не винаги фарменето на злато е легален процес (до колкото може да бъде изобщо легално). Принципно тези хора или сайтове за купуване на злато са до голяма част измамни или са направени с цел кражбата на акаунти. Просто влизат в профила и продават всичко което може да се продаде от него. Това е само една от причините за това как никога не бих купил злато за реални пари в Близард.

Вероятноста акаунта ви да бъде откраднат и после забранен от Близард е доста голяма.

Това също се отнася за кредитната/дебитната карта, споделяйки номера си с някои съмнителен сайт или тип няма да ви доката нищо хубаво...

Computerworld е открил подробна информация за това как този вид дейност е свързана с цяла подземна мрежа (Botnet или dark universe) Името dark universe е доста подходящо, като се има предвид плашещата информация която минава от там (не само свързана с wow).

С увеличаването на присъствието във витруалния свят или друга MMO среда, става ясно, че със събирането на информация само в реалния живот няма да може да се улови всеки престъпник.

Може би World of Warcraft е новата Матрица?

А може би е време да научите някое цифрово кунг-фу ;)


Blizzard потвърждават, че работят по ново MMO

В началото на декември, във виртуалното пространство изтече доста интересен документ на Blizzard. Той не само показваше, че в края на 2011 година ще излязат първия експанжън за StarCraft II и Diablo III... но и наличието на много любопитен проект, наречен Titan.

Половин месец след това, автентичността на проекта беше потвърдена. Това направи Франк Пиърс, продуцентът на World of Warcraft. В интервю с Destructoid, той казва:

Медиите не трябваше да знаят нищо за Titan. Това е нашето следващо поколение MMO”.

Освен това, Пиърс пояснява, че Blizzard в момента наемат най-добрите кадри от MMO индустрията, които да работят по Titan. Разбира се, всякакви детайли по проекта отсъстват.

Любопитно, Пиърс не коментира дали StarCraft II и Diablo III ще излязат през последните 3 месеца на 2011 година, както е описано в изтеклия по-рано график. Все пак, при потвърдената автентичност на Titan… то можем да предположим, че и датите за тези две култови заглавия са истина.

Продажби на Катаклизъм

4.7 мил. копия за месец!


Продажби на Катаклизъм

Едва ли някой се е съмнявал, че експанжънът Cataclysm на супер популярния World of Warcraft ще се продава добре. Малко повече от месец след излизането на играта, хитът е регистрирал 4.7 милиона продажби. 3.3 милиона от тях са били регистрирани през първите 24 след излизането на Cataclysm. Това е своеобразен рекорд за WoW, като предишният принадлежи на Lich King, който се продаде в 2.4 милиона копия за ден. 

Така популярното MMORPG продължава да разширява влиянието си, като всеки следващ експанжън се продава все по-добре. В Cataclysm, играчите имат още 5 нива за вдигане до новия таван - 85 левъл. Освен това, две нови раси се присъединяват към вече наличните - гоблините към Horde и уоргените към Alliance. Основен плюс в заглавието е дълбоко променения Азерот, както предполага за един Катаклизъм.

След очаквания успех на World of Warcraft: Cataclysm, Blizzard могат да се похвалят с една много добра 2010 година. През лятото на миналата година беше пуснат в продажба StarCraft II: Wings of Liberty, който успя да достигне до 3 милиона продадени бройки до месец септември.