Продажби на Катаклизъм | EVOWOW Official WOW Server Website
Продажби на Катаклизъм

Цялата статия Цялата статия

Продажби на Катаклизъм

4.7 мил. копия за месец!


Продажби на Катаклизъм

Едва ли някой се е съмнявал, че експанжънът Cataclysm на супер популярния World of Warcraft ще се продава добре. Малко повече от месец след излизането на играта, хитът е регистрирал 4.7 милиона продажби. 3.3 милиона от тях са били регистрирани през първите 24 след излизането на Cataclysm. Това е своеобразен рекорд за WoW, като предишният принадлежи на Lich King, който се продаде в 2.4 милиона копия за ден. 

Така популярното MMORPG продължава да разширява влиянието си, като всеки следващ експанжън се продава все по-добре. В Cataclysm, играчите имат още 5 нива за вдигане до новия таван - 85 левъл. Освен това, две нови раси се присъединяват към вече наличните - гоблините към Horde и уоргените към Alliance. Основен плюс в заглавието е дълбоко променения Азерот, както предполага за един Катаклизъм.

След очаквания успех на World of Warcraft: Cataclysm, Blizzard могат да се похвалят с една много добра 2010 година. През лятото на миналата година беше пуснат в продажба StarCraft II: Wings of Liberty, който успя да достигне до 3 милиона продадени бройки до месец септември.


EVOWOW News