Енциклопедия | EVOWOW Official WOW Server Website
Енциклопедия

Енциклопедия на World of Warcraft Енциклопедия на World of Warcraft

1

PVE Адони за wow

Дънжани и Райдове

Адоните в тази категория спопмагат за по-лесната игра в дънжани и райдове.

Deadly Boss Mods 3.3.5

Deadly Boss Mods 3.3.5

Този адон е може би най-важният от всички останали, ако имате намерението на райдвате или да минавате много дънжани. Това едина изключително полезена добавка за всеки PVE Player. Адонът показва каква магия ще каства боса, в каква фаза е в момента, предупреждава Ви когато сте в опасна зона... и т.н. Изобщо помага Ви, лесно да се ориентирате при големи или малки битки.

Download: Deadly Boss Mods 3.3.5

 

 

 

 


NPCScann 3.3.5

NPCScan Ви помага да намерите редки мобове, чрез използването на динамични целеви макроси, и предупреждения над самата мишка, когато сте близо до желаният от вас моб. Веднъж, щом мобът е открит адонът сигнализира за това чрез таргетиране на моба и звуков сигнал.

Ако сте колекционери на редки мобове или сте ловец търсещ редки петове - това е Вашият адон.

Donwload: Wow Addon NPCScann 3.3.5

 

 

 

 

 

 


Carbonite 3.3.5

Един доста популярен адон, използван от почти всеки pve ориентиран играч.

Този адон ще Ви помогне в много части от играта. Куестове, итеми в инвентара/банката и за много лесна ориентация, когато изпълнявате някоя задача.

Въпреки, че съм сложил адонът в категория PVE, той има една много специална функция за откриване на вражески играч около вас. Дори и за момент да успее да го засече, той изпраща звуков и визуален сигнал до вас с точните координати където врагът е засечен. По този начин можете да се предпазите от нежелани нападения ;)

Download: Wow Addon Carbonite (3.3.5)


Автор Автор: evowow.com
Последна промяна: 21 Януари 2015 11:29:29