Стойте си по домовете | EVOWOW Official WOW Server Website
Стойте си по домовете

Цялата статия Цялата статия

Стойте си по домовете

Не застрашавайте околните.


Стойте си по домовете

Здравейте.

Бих искал да призова всички Вас да работите от вкъщи или да намалите излизането навън до абсолютен минимум. Целта на тези ограничения не са само за да предпазят самите вас. Целта е да се предпазят околните както и да се ликвидира разпространението на този нов вирус COVID-19 (корона вирус).

Наясно съм, че някои от вас нямат такава възможност и ежедневно им се налага да излизат. Ако е така, опитайте се да се дистанцирате от физическа близост с непознати, мийте си често ръцете и лицето, носете маска и ръкавици ако работите с много хора. Ако се почувствате зле, обадете се на личния си лекър, и изпълнявайте неговите искания. Този вирус не е просто поредния грип и има доста фрапиращи симптоми, както и вероятността за фатален резултат.

Eто и няколко други неща за което искам да Ви информирам:

От няколко дни имаме Discord сървър в който можете да използвате стандартен или гласов чат. Сървърът ни се казва EVOWOW.

Ако искате да се присъедините използвайте тази връзка: Join EVOWOW Discord

От извесно време, направихме една малка промяна на опита който се трупа през уикендите. През тези дни на седмицата играчите получават допълнителен бонус опит. Това би улеснило значително вдигането на нов герой в играта.

Поздрави.

П.


EVOWOW News