Следващата ММО игра | EVOWOW Official WOW Server Website
Следващата ММО игра

Цялата статия Цялата статия

Следващата ММО игра

от Майк Морхайм


Следващата ММО игра

Следващата ММО игра няма да е конкуренция на WOW, съобщи главният изпълнителен директор на Blizzard, Майк Морхайм...
Дори след края на BlizzCon 2008 от миналата седмица малки парченца информация за бъдещите планове на Blizzard Entertainment продължават да излиза на бял свят. В интервюта публикувани тази седмица двама представители на компанията разказват на Wired за това с какво ще бъдат изпълнени идните години на разработчика-разпространител.

Първото беше с Роб Пардо, вицепрезидент на отдела по гейм дизайна на компания Blizzard със седалище Ървин, Калифорния. Той беше запитан кога наскоро обявената ролева игра Diablo III ще излезе в магазините. На BlizzCon заглавието за първи път беше достъпно за игра от страна на публиката.

“Въпреки че изглежда наистина завършено, много от съдържанието просто не е там”, каза той имайки предвид излъсканото геймплей демо, което се появи на събитието. “Имаме още много работа по отделни глави в сюжета на играта, както и по всички куестове и различните същества. Има да я разработваме още много време преди да се превърне в нещо...със сигурност ще излезе след StarCraft II."

Трансформацията на Starcraft II в трилогия беше голямата новина на BlizzCon 2008. Но да не забравяме и спотайващата се в сенките мистериозна масивна мултиплейър игра на Blizzard, която беше обявена за първи път с пост в официален форум през декември на 2007г. Wired попита друго светило от Blizzard, главния изпълнителен директор Майк Морхайм, дали проекта не е продължение на WOW, което компанията отрече в миналото.

“Няма да е продължение на World of Warcraft”, утвърди той. “Ще бъде различна. Не се опитваме да заменим World of Warcraft с тази нова ММО игра. Опитваме се да създадем различно масивно мултиплейър изживяване и се надяваме, че World of Warcraft ще продължава да бъде сила, когато това заглавие излезе.”


EVOWOW News