Mists of Pandaria | EVOWOW Official WOW Server Website
Mists of Pandaria

Цялата статия Цялата статия

Mists of Pandaria

ново допълнение към World of Warcraft


Mists of Pandaria

Из форумите на популярния сайт www.mmo-champion.com потребителят Mynsc откри, че Blizzard са запазили името Mists of Pandaria, като бъдещо заглавие на игра. Според феновете на компанията регистрирането на това име означава само едно – ново допълнение към World of Warcraft.

По-информираните привърженици на компанията моментално направиха връзката. През 1 година по това време Blizzard обикновено си запазват име за следващото продължение на хитовото им MMORPG. Това може да се види както с Cataclysm така и с предишното допълнение Wrath of the Lich King.


В света на Warcraft Pandaria е мястото където живеят хуманоидни панди наречени просто Pandaren. В Warcraft 3 тези същества изиграха малка роля като герои-наемници, но Blizzard бяха категорични, че нямат планове да пускат расата или нейния континент в MMO-то си. В документа за запазване на име обаче ясно се описва, че не става въпрос за комикс или игра на карти, а за „компютърен игрален софтуер; наръчници с инструкции, които се продават заедно с игралния софтуер; интерактивна мултимедийна компютърна игрална програма“ и други подобни определения, сред които и подложка за мишка, каквато обикновено присъства в колекционерските издания на Blizzard.

Официално потвърждение разбира се няма да има скоро. Най-ранното такова се предвижда да бъде на Blizzcon, който ще се проведе на 21-22 октомври, тази година.


EVOWOW News