С нашата промоция | EVOWOW Official WOW Server Website
С нашата промоция

Цялата статия Цялата статия

С нашата промоция

Направете вашият WoW празник екстра блестящ.


С нашата промоция
Докато снегът вали леко навън и огънят припуква топло в огнището, е трудно да не усетите магията на празниците. В EVOWOW, тази магия се засилва и от приятелството на вашите членове в гилдията.
За да помогнем на всички да се потопят в празничното настроение, сме развълнувани да обявим специална промоция от +100% бонус за всички закупени дарителски точки! Това е идеалната възможност да се поглезите с онзи лъскав маунт или оръжие, на което сте хвърлили око предварително.
 
Докато се събираме в играта, за да минем някоя мисия, да разменим празнични рецепти, става ясно, че истинският дух на сезона може да бъде открит във приятелствата и спомените, които създаваме заедно. Независимо дали ще се борите с мразовития студ на Northrend, за да си вземете тоя Time-Lost маунт, или ще печете бисквитки в безопасността на хана на Orgrimmar, няма начин да не се забавлявате в нашия сървър. А с нашата специална промоция можете да направите всичко, като същевременно спестите малко пари в процеса.
 
Но това, което наистина прави това време от годината специално, е чувството за общност и принадлежност, което идва с него.
Докато пътуваме през Азерот заедно, помагайки си един на друг да побеждаваме страховити врагове и да се справяме с трудни предизвикателства, ни се напомня, че връзките, които сме създали един с друг, са по-силни от всяко оръжие или заклинание в играта.
 
И така, докато вдигаме чаша горещо какао и наздравица за още една година на приключения и приятелство, нека отделим малко време, за да оценим подаръка от компанията на другия и радостта, която идва от прекарването на празниците в нашия любим сървър World of Warcraft сървър.
 
Промоцията ще бъде активна до 05 януари 2023 г.

EVOWOW News