FAQ | EVOWOW Official WOW Server Website
FAQ

Често задавани въпроси Често задавани въпроси

Как да използваме магазина?

Как точно се използва магазина?


В сайта на сървъра ни, има добавен онлайн магазин. Той дава възможност на потребителите да се възползват от набавените точки от гласуването в сайта и дарителските точно, които са закупили с реални пари.

Магазинът е изцяло автоматизиран с цел улеснение на играчите и получаване на заявеният предмет на момента в който го поръча. Но да се върнем на това как работи.

За да можете да използвате магазина е необходимо поне да имате регистриран(активиран) профил в страницата и поне един създаден герой в играта, на който бихте могли да закупите нещо от магазина.

Ще се опитам да покажа всичко стъпка по стъпка.

 1. Отваряте официалната страница на сървъра и избирате на бутона от менюто: Вход
 2. След като въведете правилно потребителското си име и паролата си, ще бъдете пренасочени в общата информация за профила си. След като вече сте влезли успешно във вашият профил, изберете от менюто Профил > Редакция
 3. В раздела редакция на профила, ще видите няколко неща, които можете да променяте. За да можете безпроблемно да пазарувате в магазина е необходимо да изберете две от опциите: Герой (на който искате да купите нещо) и разменна монета (дарителски точки или точки от гласуване). След като изберете тези две опции, натиснете бутона Избери.
 4. След като изберете Герой и Разменна Монета, вече можете да пазарувате от онлайн магазина. съответно с избраната от вас разменна монета.

Допълнителни напътствия:

 • Преди да пазарувате от магазина, проверете дали имате достатъчно налична витруална валута (дарителски точки или точки от гласуване).
 • По една или друга причина, някой предмети са достъпни само срещу дарителски точки.
 • Не купувайте повече от един предмет от един и същи вид/име наведнъж ако те са някакъв армор, оръжие или накит, но можете да купувате до 10 предмета наведнъж ако те са различни. Изключение правят предметите които могат да стакват, като руда, барове, билки и др. подобни.
 • В профила си можете да видите история на това, което сте закупули от магазина.
 • Дарителски или вотинг точки не се възстановяват, освен ако не се открие проблем със самия магазин.
 • Избирайте внимателно предмета, който купувате защото те също не могат да бъдат подменяни или връщани.
 • Някой от предметите са само за определена фракция, внимавайте когато ги купувате и наблюдавайте иконката до самия предмет дали е отбелязано само за Хорда или само за Алианса.
 • Ползвайте търсачката за по-лесно намиране на предмета който желаете.

Свързани теми:

Как да добавя предмет в Магазина?

Как се вземат Дарителски Точки

Как се вземат Вотинг Точки?Автор Автор: EVOWOW Private Wow Server
Последна промяна: 04 Юни 2017 11:27:05