FAQ | EVOWOW Official WOW Server Website
FAQ

Често задавани въпроси Често задавани въпроси

Забравих си паролата!

Как да си ресетна паролата, която забравих?


Както и в други уеб-сайтове, смяната на паролата Ви, работи по същият начин.

Изберете от Меню - > Вход - > (под бутона има линк Забравена Парола.)

Въвеждате Вашият username, на който сте забравили паролата си, попълвате анти-спам кода и натискате Нова Парола.

До няколко минути, на e-mail адреса с който е регистриран профилът ще получите писмо с информация и инструкции за смяна на паролата Ви.

За да промените паролата си, след като получите това писмо за потвърждение за нова парола, отворете на адреса за потвърждение.

Ще се отвори страница, на която ще видите, съобщение за успешна смяна на паролата Ви или съобщение за грешка в зависимост от това, какъв е проблемът.

Веднага след като отворите URL адреса за потвърждение, ще получите втори e-mail в който вече имате активна и произволно генерирана парола, която можете да си смените, след като влезете в играта.

забележка: поради много потребители, които си заключват профила без да знаят за какво служи lockaccount е добавена опцията автоматично отключване на акаунта при поискване на нова парола.

В случай, че получите писмо за нова парола, без да сте искали такава, няма място за притеснение. Ако не сте искали такава заявка, можете да изтриете писмото и паролата Ви ще остане непроменена.

Тоест ако не потвърдите смяната паролата си остава каквато е била.(просто изтривате писмото)Автор Автор: EVOWOW Private Wow Server
Последна промяна: 13 Ноември 2013 09:21:55