Какво ново? | EVOWOW Official WOW Server Website
Какво ново?

Цялата статия Цялата статия

Какво ново?

Добавени нововъведения


Какво ново?

Напоследък в wow server-а ни бяха направени няколко промени и нововъведения. Някои вече са се информирали добре, чрез нашите форуми и са се запознали с всички тези неща. Лично аз исках нещата да преминат няколко тестови дни за да проверя дали всичко е в норми и няма бъгове.

Основните промени са тези, че променихме XP Rate на сървъра от х15 на х1, което значи че опита, който получавате е такъв какъвто е в официалните сървъри на Blizzard. Тази промяна според мен изплаши доста новодошли играчи, които по една или друга причина не харесват leveling-а.

С промяната на XP Rate на сървъра, дойде и идеята ми за реферал система (система за покани и взаимни награди). Тази система вече е факт и фунционира на сайта ни. Реферал Системата е доста разширена и има за цел да създаде нови контакти между потребителите, да помогне за левелинг-а на новите потребители и да даде бонус награди на всеки, който я ползва.

За да се запознаете по-добре с реферал системата можете да прочетете тази статия: Обща информация за wow referral системата

Както и подозирах, вече имаме няколко дискусии за това, че много от потребителите искат да върнем стария XP rate на wow server-а ни. За това ми дойте друга идея, която все още не е пусната, но ще бъде добавена на следващият ъпдейт на сайта ни.

Идеята ми е за Custom XP Rate. Какво имам предвид:

Всеки потребителски профил, да може да смени XP Rate на един от героите си. Разбира се в рамките на разумното ( от х1 до х20 ).

Промяната ще бъде достъпна през сайта, след като се логнете в профила си.
Опцията ще се задава само веднъж и ще е необратима. Всички други герои в профилът Ви, ще си си останат с XP rate х1.
Използването на опцията Custom XP Rate обаче, ще Ви дисквалифицира от реферал системата.

Няма да можете да сте нечий студент.
Няма да можете да получавате leveling наградите на всеки 10-то ниво.
Няма да получите награда за дипломирането си.

Разбира се, след като покриете изискванията за дипломиране, ще можете да използвате поканите и да бъдете нечий учител.

Диапазона на XP rate ще бъде от 1 до 20, може и повече не съм решил на 100%.


EVOWOW Private Wow Server


EVOWOW News