EVOWOW Последни промени | EVOWOW Official WOW Server Website
EVOWOW Последни промени

Цялата статия Цялата статия

EVOWOW Последни промени

Ново


EVOWOW Последни промени

Здравейте всички от EVOWOW. От няколко дни насам бяха направени няколко малки промени по сървъра, които е хубаво да знаете. Предполагам, че най-удобния начин е да напиша всичко като новина.

Като за начало...

Нов Event,


който се изразява в това да търсите различни предмети из картата на World of Warcraft и да ги донесете на Event Guardian-a в рамките на един час. Евентът се стартира всяка неделя от 18.00 до 19.00 ч. в трибуните на Gurubashi Arena,  (ако не знаете как да стигнете до там, ползвайте телепорт мастъра).

Предметите, които ще трябва да търсите, ще се променят всяка неделя, така че няма да може да ги събирате предварително.

Наградите от Quest Event-а, обикновено са избор между 5 предмета + (задължителни 10 Frost Emblems + 1000 Gold), тези награди ще се сменят на всеки 5-ти евент с други.

 

Арена Точките


От началото на тази седмица арена точките ще се раздават на всеки 4 дена, на както до сега на 7. Смятам, че това ще помогне на необлечените играчи, по-бързо да вземат PVP Gear. Успех на арените ;)

 

Системата за гласуване


От днес вече имаме нова вотинг система. Тя е малко по-сложна от досегашната, но целта е да се намалят до минимум фалшивите гласове на потребители от сорта на Click/Close. За да разберете как трябва да гласувате, можете да прочетете обновения отговор: Как се вземат Вотинг Точки?

Ако въпреки това имате някакви проблеми с гласуването, не се колебайте да използвате Обратната връзка

 

Вотинг Магазина


След тази седмица и финалното тествате на вотинг системата, ще започна да добавям нови предмети до 264 level с вотинг точки. За предложения по това можете да ползвате тази тема в форума: Добавете предмет/и в Donate/Vote Shop-а

Това е за сега.

Поздрави.


EVOWOW News