Хо Хо Хо | EVOWOW Official WOW Server Website
Хо Хо Хо

Цялата статия Цялата статия

Хо Хо Хо

Весели празници


Хо Хо Хо
Здравейте отново скъпи приятели.
Отдавна не бях публикувал новина на нашата страница. Въпреки, че много пъти започвах, все не ми останаваше време да довърша...
 
Сега обаче, бих искал да напиша няколко неща, който по един или друг начин интересува потребителите, които играят тук.
Измина една трудна година, поне за мен. Изгубихме форума си за доста дълъг период (благодарение на служителите на ДАНС) и искрено се надявам да ми го върнат до края на февруари месец 2015. Тогава ще навърши една година. Ако ли не, ще пусна изцяло нов, въпреки, че си искам стария с всичките теми в него...
 
Една от новините, които бих искал да споделя е следната: EVOWOW Server за сега ще задържи версията си на WOTLK.
Знам, че много от вас милеят и ме натискат да преминем на по-висока версия и т.н., но както много от вас знаят, аз много държа на стабилността на играта. /Мразя крашовете/
 
По последни данни емулатора, който ползваме "пенсионира" разработките си по WOTLK, което не означава, че емулатора няма да работи разбира се.
Това решение обаче отваря врата за нещо ново и то е следното: От Ноември месец някъде, TrinityCore започнаха работа по преработката и изграждането на ядро за WoD - Warlords of Draenor.
Това е голям скок, прескачайки World of Warcraft: Cataclysm и World of Warcraft: Mists of Pandaria, но според дискусиите в форума им и IRC, се оказа най-правилното решение. Не съм голям специалист относно механиките, които се ползват в WoD, но според това, корто прочетох и разбрах, те са коренно различни от тези в Cataclysm и Pandaria, да не говорим за WOTLK. За това е и този скок.
 
Така, че... това е предизвестие. Предизвестие, че следващият пач, на който EVOWOW ще бъде мигриран е World of Warcraft: Warlords of Draenor.
Бих искал да успокоя и тези, които мислят, че двата пача World of Warcraft: Cataclysm и World of Warcraft: Mists of Pandaria няма да ги има в играта - това не е така. Тези два пача ще са си в играта, и ще се работи по тях, както и сега се фиксват неща от Classic или World of Warcraft: Burning Crusade. Минаването на WoD няма да е лесно разбира се и няма да стане от днес за утре - това си го избийте от главите ;)
 
Според очакванията на TrinityCore се очаква Aalfa версия на ядрото до няколко месеца. Това не означава, че ще работи както трябва - означава, че основните механики ще функционират (движение, на героя, бутони, меюта, някой магии, зоните ще са достъпни... такива неща). Разбира се всичко ще е бъгаво и нестабилно, както при всеки подобен ъпгрейд.
 
Някои хора може би си спомнят минаването ни от World of Warcraft: Burning Crusade към World of Warcraft: Wrath of the Lich King - OMG пълна лудница.
Аз обаче предполагам, че работещо ядро за WoD, ще отнеме повече време. Преди два дни получих покана да играя безплатно за 10 дни на последния пач в Blizzard и снощи влязох да играя за около час-два. Не съм оглеждал всички неща, понеже те са толкова много, че няма да ми остане време за самата игра и започнах поредицата от куестове, която ми беше дадена веднага след като влязох. Забелязах нещо ново спрямо Pandaria - кръвта и маната ми вече не бяха 200 000-300 000, а беше около 35 000 - 45 000. Нямам кой знае какви предмети, но все пак, безумието от 600 000 HP е премахнато! Другото, което забелязах беше механиката на куестовете и почти на всеки втори куест има кратка видео сценка - не като трейлърите, а от самата игра. Не съм огледал подробно всичко, понеже имах други неща да свърша, но общо взето играта е придобила по-нормален вид (на пръв поглед). Ако ми остане повече време по празниците, ще добавя още впечатления.
 
Относно промените по нашият сървър:
През изминалата година, wow сървърът ни претърпя много маловажни и няколко важни подобрения. Маловажните са много и за това няма да ги споменавам.
Имаме нов Auctionhouse Bot. Вече продава доста повече неща, някои от които на доста ниска цена ;)
Halls of Reflection е напълно функциониращ.
Нова anti-cheat система, с СМС известяване ;)
Опция за съживяване срещу вотинг точки.
Възможност да търсите 2 различни ресурса - например билки и мини едновременно.
Беше раздадено злато на стойност: 7 072 000 gold.
Разработвам нов модул за страницата, чрез който ще можете да ресетвате инстанциите в които искате да влезете пак преди да е изтекъл таймерът.
 
Последната новина:
От днес започва нашата коледна промоция.
Всички начини за получаване на вотинг или дарителски точки, ще бъде със 100% бонус. (х2). Промоцията ще е валидна до 5-ти януари 2015 г.
 
Накрая бих искам да Ви пожелая:
Всички да сте здрави.
Щастието винаги да изпълва душата Ви.
Упоритостта да е ваш другар във всяко начинание.
Усмивката да не слиза от лицата Ви, въпреки трудностите, които срещате.
Късметът да Ви спохожда, точно когато имате нужда от него.
Любовта да топли сърцето Ви.
 
Весели празници.
П.

EVOWOW News