Близард е съкратил Nyorloth? | EVOWOW Official WOW Server Website
Близард е съкратил Nyorloth?

Цялата статия Цялата статия

Близард е съкратил Nyorloth?

Nyorloth съкратен


Близард е съкратил Nyorloth?

През последните 24 часа официалните форуми на Близард гръмнаха с информация от разгневени играчи, че един от най-обичаните модератори на официалните форуми и един от разработчиците на историята на играта - Nyorloth - е съкратен! Новината е потвърдена от самия Nyorloth в своя Туитър акаунт ( https://twitter.com/#!/Gromweld ) и от писателката Сара Пейн ( https://twitter.com/#!/ilaniel ), която е написала две приказки - едната за Гарош, а другата за ЛорТемар.

Според играчите Nyorloth е дошъл във форума в критичен момент - когато играчите са се оплаквали, че от Burning Crusade насам историята на играта става все по-плоска, по-глупава и по-абсурдна. Играчите са се оплаквали, че разработчиците в Близард се правят, че не ги чуват, че не ги разбират, преструват се, че в сюжета на играта няма никакви проблеми. Точно в този момент дошъл Nyorloth, който бързо се превърнал в активен участник. Той изслушвал играчите със разбиране и съчувствие. Не на последно място Nyorloth е основател и създател на годишните "Въпроси и отговори към писателите", както и на годишното състезание за писатели, в което са изгрели много нови звезди.

Едно от изявленията на Nyorloth в социалната мрежа Туитър гласи следното : "RIP Blizzard Global Writing Contest. You will, truly, be missed."...

Това от играчите се тълкува по следния начин: може би са настъпили най-лошите времена за сюжета и историята на Warcraft. Всички надежди, че сюжетът на играта ще стане по-добър, както е бил някога в Warcraft 3 и ранните години на World of Warcraft, са се изпарили. Може би, опасяват се тези играчи, наистина Близард са престанали да се интересуват от това да предоставят качествен сюжет в играта - нещо, което се потвърждава от небалансираността на историята в последния експанжън, когато в много от зоните на Алианса липсваше сюжетно развитие, а бяха претъпкани с плоски поп-културни референции - като сюжетът на цели популярни филми беше пресъздаден в рамките на цели зони - например Хорейшо Кейн в Уестфол, Рамбо в Редридж и Индиана Джоунс в Улдум.

Дали уволнението на Nyorloth е знак, че тази лоша тенденция ще продължи и занапред?


EVOWOW News